2012. 10. 31.

Strausz Ti-ti-tá (Pécs, Líceum utca 4.)

Sziasztok!

Nemrég egy Takáts Eszter (aki nem ismerné) koncert erejéig volt lehetőségem ellátogatni a belváros peremén található Ti-ti-tá-ba. Utoljára a Stunczorgó idején jártam itt, ami nem mostanában volt, de a hely a törzsközönséget és egy kis alterosítást leszámítva nem sokat változott.
A bejáratkén szolgáló kapualjat szinte elsőre sikerült megtalálnunk bár szerintem feltűnőbben is jelezhetnék az először idelátogatók, kezdő kocsmázók kedvéért.
Az ilyenkor szokásos beugrót kifizetve egy falusi udvarra hajazó kiülős részen találtuk magunkat (a füvet sűrűbben is nyírhatnák), ami színesre festett bútorokkal, hangulatos fényekkel és egy ivóhelyként szolgáló régi csónakkal  felszerelve igazán jó első benyomást tett rám. A rossz idő miatt sajnos nem volt lehetőségünk kint letelepedni (az eső védett hely sem volt túl nagy), de nyári estéken biztos hangulatos lehet egy sör társaságában itt eltölteni az időt.
A hangárszerű belső rész (ami inkább szórakozóhelyként mintsem kocsmaként üzemel) egyik végén a színpad a másik végén a pult, a falak mellett pedig székek, asztalok, fotelek és kanapék várják a koncertre, ivászatra kiéhezett közönséget. A mennyezet ötletes festése és a falak vidám színei igazi bohém hangulatot kölcsönöznek a helynek. A kiszolgáló lányok nagyon kedvesek voltak az árak nem csillagászatiak (korsó Szalon 320 Ft 20120915) a választék sem szegényes (3 fajta csapolt sör ;) ), szóval minden adott egy jó koncerthez vagy egy kellemes iszogatáshoz.
Hátránykén a külső mellékhelyiséget tudnám említeni, ami még nyáron nem vészes, de egy hidegebb, esős téli napon nem lehet valami kellemes.

A facebook oldalukon megtaláljátok az aktuális programokat és képeket.

Üdv.: CsPK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése