Sziasztok!

Szeretett kis városunk parasztelosztójától pár lépésre találjátok az egyetlen helyet, ahol normális körülmények között, profi asztalokon lehet biliárdozni és egyéb kocsmasportokat önfeledten űzni.
A kiszolgálásról elég nehéz írnom, mert voltak már itt jó és rossz tapasztalataim is. Régebben nem voltam tőlük elszállva, de az utóbbi időkben történt látogatásaim során teljesen meg voltam velük elégedve. A ital és ételválaszték is igazán kielégítő, lehet pizzázni, salátázni, tésztázni és a szokásos frissensültek tengerében elmerülni. Az italok árát igazán jól belőtték a többi hasonló színvonalú helyhez képest (korsó Szalon 360 Ft20130301). Kapható a manapság oly divatos kézműves sör is, amit itt hál' Istennek nem arany áron mérnek (korsó Kapucinus 360 Ft20130301). Az üdítők és a többi agysejtirtó árát megtaláljátok a honlapjukon.
Az oszlopokkal tűzdelt nagy közös tér elosztását is jól oldották meg, az egyik felén a biliárd asztalok sorakoznak, a másikon egy különálló dobogós részt kerítettek le, ahol nyugodtabban lehet enni-inni, meccset nézni, összejöveteleket lebonyolítani. Az egyéb kocsmasportok kedvelőinek sem kell csüggedniük: lehet darts-ozni, pókerezni, csocsózni és lég-hokizni (az utóbbi mondjuk túl közel van a csocsóasztalhoz, így elég nehéz elférni, ha mind a két "sportszert" használják).
A törzsközönség viszonylag változó. Találkozhattok tizenéves tinikkel, rossz-arcú kártyásokkal, harmincas párocskákkal és önfeledten biliárdozó egyetemistákkal.

Képeket és egyéb információkat a honlapjukon és facebook oldalukon találtok.

Üdv.: CsPK