A Rengeteg sajnos bezárt... a helyén az Egylet nyílt.

Sziasztok!

A város egyik frekventált sétálóutcájában futhattok bele a Rengetegbe (a nagy kövér szakácsról felismeritek ;) ). Párszor el kellett látogatnom ide, hogy méltó véleményt tudjak róla írni:
Nyáron a kellemes fedett teraszukat ajánlom, ahol az ülőhelyek között lehet választani a foteltől a nagyobb társaságokat befogadó padokig, de az arra vágyók az utcán elhelyezett asztaloknál is nézhetik az utcán lófrálókat. :) A belső berendezés a régi időket és egy igényesebb romkocsma & pub hangulatát idézte fel bennem, ahol végre nem egymás nyakán kellett ülniük az embereknek. A kiszolgálással semmi gondunk nem volt, ha akartunk a pultnál fizettünk italonként, de választhattuk az este végén "egybefizetős" verziót is.
Az ital árak kedvezőek a hasonló stílusú helyekhez képest. A választék is igazán bő, mind étel, mind ital fronton (a nagy nyári melegben sokféle ízesítésű limonádé közül lehet választani, a téli hidegben pedig minőségi pálinkákból), mondjuk az ételekből eddig csak a sült krumplit (házi kecthup-al) és a csibeburgert sikerült kipróbálnom, de azokkal igazán meg voltam elégedve.
Valamelyik nyári este sikerült belefutnunk egy szóló gitárkoncertbe is, ami igazán pub-os feeling-et kölcsönzött a krumpli és sör (akciós Szalon korsó 280 Ft 20130803) kombó fogyasztása közben.
Összefoglalva a Rengeteg egy hangulatos, fiatalos hely, kedvező árakkal és igazi pécsi pub-os hangulattal.

Facebook oldalukon képeket és minden más fontos infót megtaláltok.

Üdv.: CsPK

Rengeteg belül. Forrás: http://www.virtualtourist.com