Sziasztok!

Szombat este a belvárosban sétálgatva megéheztünk kicsit és gondoltuk valami gyors kajával csillapítjuk éhségünket. Mivel a gyros már a könyökünkön jön ki, gondoltuk kipróbálunk egy Király utcai helyet.
A választásunk a Massimo Italiano olasz gyorsétteremre esett. Kívülről pofásnak tűnt, de beérve megcsapta a fülem a Rádió 1 csodálatos muzsikája, ami rögtön felére csökkentette bennem az olasz hangulatot. Nem voltak bent sokan, gyorsan találtunk asztalt, ami közelről már nem tűnt bizalomgerjesztőnek. Sose értettem, hogy a vendégek után, miért nem tudják letörölni egy nyamvadt ronggyal az asztalt, extraként még a terítőt sem ártott volna kirázni... A pincér gyorsan kiért a kutya szájából kivettnek tűnő étlappal. Átböngészve az olasz nevektől hemzsegő menüsort (közben még mindig dübörög a "rádióegy" :)), a választásom egy sonkás szendvicsre esett (az olasz fantázianevét meg nem mondom). A barátnőm már nem járt ilyen jól, a falra kiragasztott órásképeken lévő kínálatból próbált választani, de mint kiderült az már nem aktuális. Kérdem én, akkor minek van kint? Bár mentségükre a pincér megkérdezte, hogy van e alapanyag az elkészítéséhez, végül bevállalták. A sikeres rendelés után jött a hosszú-hosszú várakozás. Időm engedvén tüzetesen körbe tudtam nézni, miközben a sörömmel szemeztem a bárpulton, hogy mikor hozzák már ki. A karácsonyi díszítés még mindig a falakon volt, ami kicsit kiábrándító, így márciusban, de amúgy a design elég jól sikerült. Végül elkészült a kajánk (szerintem, ha kimegyek a szomszéd boltba, hamarabb összedobtam volna a szendvicseket), illedelmesen tálalták és utána az italaink is megérkeztek... Ilyet se pipáltam még, hogy az étel előbb kiért, mint az ital. Nem vagyok egy gasztrohuszár, de a menyiségre és a minőségre semmi panaszom nem volt, mondjuk 850 Ft-ot nekem nem ér meg két szendvics főleg, hogy ennyit kell rá várni és még a kis üveges 450 Ft-os20140301 Tuborg-om is felmelegedett, mire a poharamba tudtam tölteni...
Egyszeri látogatás után nem szeretném elítélni a helyet, de az asztal takarításra és a gyorsaságra kicsit jobban odafigyelhetnének és az olasz hangulat jegyében a helyhez illő zenét ajánlanék. Az árakat pedig mindenki a saját pénztárcájához mérten ítélje meg! :)

Facebook oldalukon képeket és minden más fontos infót megtaláltok.
Üdv.: CsPK