2014. 07. 10.

Bohemia Sörkonyha (Pécs, Nagy Flórián utca 11.)

Sziasztok!

A Széchenyi tértől pár perc gyaloglásra találjátok a Cseh sörök és ételek pécsi fellegvárát a Bohemia Sörkonyhát. A megközelítése nem biztos, hogy egyszerű annak, aki még soha nem járt itt, de a bizonytalanok kérjék okostelefonjuk segítségét és biztosan sikerülni fog.
Kül- és belcsíny szempontjából nem bonyolították túl a helyet, nekem kicsit vidéki csárdás hangulatot kölcsönöz. Az asztalok elosztását is jól megoldották, el lehet különülni egy kisebb helyiségbe, vannak meghitt és nagyobb asztalok is, kinek mire van igénye. A falra felszerelt TV-ken lehet követni az aktuális sporteseményeket és egyéb nagy érdeklődést övező műsorokat. A kiszolgálásra semmi panaszunk nem volt eddig, mindig gyorsan és illedelmesen hozták ki a rendelést, figyelve nehogy üres korsók álldogáljanak az asztalon. :) Öt csapon kínálják a söröket, úgyhogy mindenki megtalálhatja a hozzá passzolót (nekem a Březňák világos jött be eddig a legjobban 460 Ft20140630-ért), ha ez mégsem sikerülne az üveges kínálat is elég széles. A sör árak nem éppen a legolcsóbbak, de a Király utcához képest így is megállják a helyüket. Enni még nem ettem itt, de a többiek nem panaszkodtak sem az ízekre, sem az adagokra. Az aktuális söreiket és az ételkínálatot a facebook oldalukon és a honlapjukon tudjátok nyomon követni. A mellékhelyiség is rendben volt, nincs túlcicomázva, de a célnak pont megfelel és eddig mindig volt kéztörlő és szappan is. Egy dolog, ami zavaró volt számomra, az a kajaszag (a ruhámon még másnap is lehetett érezni), fejleszthetnének az elszívórendszeren...
A kerthelyiség hangulatos, a szokásos napernyős, kerti székes, hangulatlámpás kivitelben, bár két fal közé beszorítva nekem kicsit nyomasztó.
Összefoglalva: aki szeretne finom cseh söröket inni, jókat enni, annak irány a Bohemia!


Üdv.: CsPK
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése