2015. 09. 30.

Bezárt --> Varázslat lakberendezés cupcake & coffee (Pécs, Jókai tér 3.)

A Varázslat bezárt. :(
A lenti plakátot találtuk a kirakatban, mely szerint Máriagyűdön megtaláljátok őket:Sziasztok!

Nemrég fedeztem fel a Jókai téren a Varázslatot, ami egy igazán tündéri és csajos hely, ha a barátnőddel szeretnél egy jót beszélgetni, sütizni.
A Cupcake varázs egy kis kávézó és lakberendezési bolt egyben, bármit meg lehet venni, ami az üzletben van, a tükröktől, képektől kezdve a bögrékig, tálakig. Nekem nagyon tetszik ez az ötlet, szeretek apró kis kiegészítőket keresgélni a lakásba, és itt egyúttal egy kis finomságot is bekaphat az ember, kettőt egy csapásra. :) 
A Cupcake kívülről
A berendezés nagyon kifinomult, vintage stílusú, vannak székek, fotelek, és a különböző tárgyakkal megrakott szekrényektől, képektől az egész hely nagyon otthonos. Igaz hogy a helyiség nem nagy, négy asztal van, de ez pont így jó és bájos, jó időben pedig a kültéri asztalok plusz férőhelyet nyújtanak.
Lehet inni házi limonádét, jeges teát, forró csokit, gyümölcsturmixot, és a lényeg, talán az egyetlen hely a városban, ahol kapható az amerikaiak nagy kedvence, a cupcake, ami tulajdonképpen muffin, de a lényeg, hogy a tetejét lágy krém borítja, ami a csokikrémtől kezdve a gyümölcsös ízekig lehet bármilyen. Lehet itt még kapni többféle cookie-t és macaron-t is. Eddig a banános cupcake-et és málnás macaron-t kóstoltam, mindkettő nagyon finom volt, pont elég édesek voltak.
A kiszolgálás nagyon kedves és udvarias, garantáltan vevőközpontú.
 
Azt hiszem bátran mondhatom, hogy a Jókai tér igazi színfoltja lett a belvárosnak, igaz a Cupcake már 3 éve működik, de mellette a Jókai cuki, és az Elefantino nagyon feldobta a teret, mert mindegyik valami újat tett hozzá a városi forgataghoz, hiszen nem egy tucatpékséget vagy nem egy sokadik átlagos cukrászdát nyitottak, hanem a megszokottnál többet, jobbat szerettek volna, ami szerintem maximálisan sikerült.

Üdv: M

Ui.: most jut eszembe, az Elefantino-t még nem is osztottam meg veletek, ezt sürgősen pótolnom kell. :)

Jó időben kinn is helyet lehet foglalni, a bicikli pedig igazán figyelemfelkeltő reklám.
A legjobb fotel az üzletben :)
A csupa finomságokkal teli pult.
Banános cupcake elvitelre :)   (350 Ft)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése