2014. 11. 27.

Pécsi Sörfőzde, Három Királyok Sör

Sziasztok!

A Pécsi Sörfőzde ismét porondra dobta téli sörét, a Három Királyokat. Én az Áfiumban (Pécs, Irgalmasok utca 2.) futottam bele idén először és rögtön kértem is egy korsóval (450 Ft20141122):

Áfium - Három Királyok
Az interneten sajnos nem találtam hiteles leírást a sörről, így rákérdeztem a sörgyárnál a részletekre. Voltak olyan kedvesek és válaszoltak a levelemre. Íme:

Üdvözlöm,

a 3 Királyok sörünket november elejétől forgalmazzuk a készlet erejéig, ami tavaly az ünnepekre el is fogyott. 6,3% alkohollal készül, nyílt kádas erjesztéssel. A receptúrát illetően ivóvizet, árpamalátát, cukrot, karamellmalátát,  festőmalátát, és komlót tartalmaz.

A Pécsi Sörök Boltján kívül Coop üzletekben valamint vendéglátó helyeken lesz kapható. Amennyiben blogjukban írnának a termékről kérem jelezzék, és biztosítunk Önöknek kóstolási lehetőséget, akár palackos akár pedig csapolt formában.

A kóstoláson már túl vagyok. Nekem nagyon ízlik! Az édeskés íze igazán passzol a téli hangulathoz, csak vigyázzatok vele, mert elég magas az alkoholtartalma...

Üdv.: CsPK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése