2015. 02. 28.

Pécs 2020 - Konzultáció

Sziasztok!

Mi is megkaptuk Pécs polgármesterétől az idei év első konzultációs levelét. Szóval, az itt a legnagyobb gond, hogy ilyet kapunk - csini papíron, levélben, válaszborítékkal - a 21.  században. Tudom, hogy támogatni kell a Magyar Postát, hogy tönkre ne menjenek, de könyörgöm, egy ilyen kérdőívet bármelyik polgármesteri hivatalban dolgozó informatikus lefejlesztene maximum egy hét alatt.
Pécs 2020 - Konzultáció
Természetesen gondolni kell ilyenkor azokra is akiknek nincs internetük, de ismételve önmagam ez a 21. század. Mindenki mobilokkal, tablet-ekkel és laptopokkal rohangál. Akik pedig nem az információs társadalom részei, azok majd kitöltetik a gyerekükkel, unokájukkal, ismerősükkel vagy kialakíthatnának egy terminált a városházán, ahol bárki kifejthetné véleményét. Kíváncsi lennék, hogy a levélben szereplő 40 milliárd forintból mennyibe került a színes nyomtatás, az összesítés költsége és a postai költség - amit ugye el lehetett volna kerülni egy internetes kérdőívvel - egy városnyi embernek, ezt sajnos elfelejtették feltüntetni a papíron. Egy-két éhes szájat biztos be lehetett volna tömni vele.
A feltett kérdések amúgy nem rosszak, de a szlogen: Hajrá Pécs! Egy borgőzös foci vagy kosármeccsen sikerült kitalálniuk? Úgy gondolom a címzettek, Pécs Polgárai, jól teljesítenek. Inkább nekik lenne szükségük egy kis "Hajrá"-ra!

Üdv.: CsPK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése