2015. 03. 29.

Elefantino (Pécs, Apáca u. 1.)

Sziasztok!

Az Elefantino az Elefántos Étterem „kistestvére”, amit olasz csemegeüzletként lehetne jellemezni. Az étterem északi bejáratával szemben találjátok.

Elefantino bejárata
Kínálat az ajtón

A szendvicseken, pizzákon kívül a hűtőpultban mindenféle finomság kapható, olasz sonkák, sajtok, illetőleg a helyiség baloldali részén lévő polcokon tésztakülönlegességek. Emellett olasz üdítők is árulnak, de akár egy kávéra is be lehet térni. Külön pozitívum, hogy ha olyan szendvicset szeretnél, ami épp nincs a pultban, elkészítik neked, ha van 5-10 perced megvárni azt, de akár otthon is elkészítheted a saját szendvicsedet az üzletben kapható ciabatta kenyérből. Az én kedvencem a tojáskrémes tramezzini 450 Ft201503.

Csemegepult olaszos alapanyagokkal - felül ciabattás szendvicsek
Hétköznapokon este 6-ig vannak nyitva, ¾ 6-tól pedig gratis kedvezménnyel kedveskednek a vevőknek. Egy pénteki napon pont ¾ 6-kor estem be az üzletbe, és nagyon kellemes meglepetés volt, hogy 1 szendvics áráért kettőt kaptam, ráadásul mindkettő friss volt és még a kedves kiszolgálásra is figyeltek. :)

A pizzaszeletek és pizzatekercsek hívogatnak
Sokszor van úgy, hogy az embernek csak egy kis harapnivalóra van ideje, ezért az Elefantino üde színfolt a sok pékség közt, ahol a mirelit fornetti-k és az unalmas virslis bagett helyett kaphatsz pármai sonkát, mozzarellát, rukkolát a szendvicsedbe.

Értékelés:

Külcsín:****4/5
Kiszolgálás:*****5/5
Minőség:*****5/5
 Sz..benyomás:*****5/5
Összesen:
19/20

Üdv.: CsPK


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése