2015. 07. 08.

Pécs, Egyetemvárosi grund


Sziasztok!

Most, hogy itt a jó idő (néha talán már túl jó is) eljött az ideje a szabadtéri sportolásnak. Mi is kilátogattunk az egyetemvárosi grundra pattogtatni egy kicsit. A régi szép időkben még elég népszerűek voltak a hasonló helyek, de mára már mindenki (tisztelet a kivételnek) a klimatizált helyekre jár kondizni, focizni, kosarazni, pedig a grundolásnak is megvan a maga bája és ráadásul még fizetni sem kell érte.

Kosárlabda pálya
Maga a hely a Rókus és az Alkotmány utca találkozásánál van, közvetlenül a bicikliút mellett. Bringával a belvárosból kb. 10 perc alatt kényelmesen oda lehet érni.

Az Alkotmány és Rókus utca kereszteződésénél található
A környék árnyékos, rendezett, sehol nem láttunk szemetet. A kosárpalánkok, a focikapuk és az aszfalt is jó állapotban várják a sportolni vágyókat. A pálya kicsit piszkos volt a fákról lehulló levél és egyéb maradványok miatt, de hát egy grund már csak ilyen.

Focipálya
Jó volt látni, hogy nem voltak üresek a pályák. Találkoztunk focizó kis-srácokkal, apukákkal, akik éppen a kosárra dobás mikéntjét tanították a fiaiknak, és profin tollasozó nagy-srácokkal is. :-)

Kosarazó családok
Aki teheti mozduljon ki a négy fal közül és látogasson el ide mozogni egyet!

Üdv.: CsPK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése